Bättre sent än aldrig


Så var det då äntligen dags. Min allra första och förmodligen enda och sista blogg. Faktum är att hade inte bloggande ingått i utbildningen hade jag förmodligen inte ens hittad hit. Jag heter Kerstin Nedergård, är 58 år och stenbock. Det senare innebär att jag är envis och tjurig vilket verkar vara en absolut förutsättning för att lyckas.  Sen räcker det inte med att ha förutsättningarna, vägen till att faktiskt få en bok utgiven är oändligt lång, fråga mig, jag vet.

Jag håller på att slutföra min första bok, Kaffe kaka & kremering tack. Ska berätta mer om den längre fram. Har precis gjort ett manusutkast till uppföljaren som går under arbetsnamnet Höken, Falken och Slagugglan. Jag kommer att få byta titel, var så säker. Det räcker nämligen inte med att jag gillar namnet, andra måste också göra det, läsaren, förläggaren, sambon, syrran, listan känns oändlig.

Jag har just påbörjar kursen Kreativt skrivande 3 vid LTU (Luleå tekniska högskola). När jag är klar i juni någon gång hoppas jag på att ha ett ganska färdigt manus till bok nummer två klart. Om jag inte lyckats publicera ettan innan dess har jag problem. Tvåan bygger på ettan och kan inte riktigt leva utan den. Kan och kan förresten, inget är väl omöjligt och målet är ju faktiskt allt, vägen är ingenting.

Kommentarer

Anonym sa…
Jobba på!
Anonym sa…
Jag tror på dig Kerstin och ser fram emot boken. /Susanne Göstasson

Populära inlägg i den här bloggen